• English
  • Svenska
  • MY CART
    No products in cart.

Scandsea

  • E-BUTIK
    • Scandsea Care hudvård
    • Hudvård
    • Mat
    • Kryddor
    • Torkad tång
    • Olja
  • Presentkort
  • SCANDSEA
  • OM TÅNGEN
  • RECEPT
  • TÅNGARTER
  • GALLERI
  • KONTAKT
KURSERSE INFO >
  • Home
  • Uncategorized
  • Recept Kombu dashi

Recept Kombu dashi

by kkgdc / onsdag, 13 maj 2020 / Published in Uncategorized

1 liter kallt vatten
10 g torkad Fingertång

Blötlägg Fingertången i en gryta med det kalla i vatten i 30 min. Värm därefter långsamt upp vattnet och precis innan det börjar koka tar du bort tången.

Tången kan sedan klippas ner i soppan eller användas till en tångsallad smaksatt med t.ex. sesamolja, risvinäger, socker, tahini och koriander

  • Köpvillkor
  • Personuppgiftbehandling
  • CONTACTS
  • GET SOCIAL
Scandsea

© 2018. All rights reserved. SCANDSEA | Scandinavian Seaweed Company

TOP