• English
  • Svenska
  • MY CART
    No products in cart.

Scandsea

  • E-BUTIK
  • SCANDSEA
  • OM TÅNGEN
  • RECEPT
  • TÅNGARTER
  • GALLERI
  • KONTAKT
KURSERSE INFO >
  • Home
  • Uncategorized
  • Recept Blåstångspesto

Recept Blåstångspesto

by kkgdc / onsdag, 13 maj 2020 / Published in Uncategorized

50 g rostade solroskärnor/pinjenötter
5 g torkad Blåstång, blötlagd minst 30 minuter
1 kruka basilika
1 dl olivolja
1 liten riven vitlöksklyfta
1 dl riven Parmesanost
2 tsk citronsaft
salt och peppar

Skär den blötlagda Blåstången i mindre bitar. Blanda sedan allt i en matberedare och mixa till en pesto

  • Köpvillkor
  • Personuppgiftbehandling
  • CONTACTS
  • GET SOCIAL
Scandsea

© 2018. All rights reserved. SCANDSEA | Scandinavian Seaweed Company

TOP